Ściągam operą plik torrent i go włączam i wyskakuje mi bit torren ale się nie ściaga zero peerów i zero seedów i trakery niemogą sie połączyć uzywam magnet likn i nic co robić ? ten sam problem mam z utorentem
No to jak chcesz ściągnąć?
nierozumiem tej odpowiedzi. Chodzi mi oto że to pobieranie niechce mi się rozpocząć i mam zero peerów i zero seedów i trakery sie nie ładują a w dostępności mam cały czerwony pasek.
Nie ściągasz ponieważ wszystko wskazuje na to, że plik nie jest dostępny obecnie w sieci (aktualnie nikt go nie udostępnia) Więc nie możesz go pobrać.
Skoro nikt nie jest zainteresowany tym plikiem i nikt go nie udostępnia to są same zera. Pobrać możesz to co jest dostępne, posiadanie pliku *.torrent nie oznacza możliwości pobierania.
PS. “nie chce”, “nie rozumiem”
no tak ale na stronie tego torrenta pisze że jest ileś tam peerów i ileś tam seedów a u mnie pisze ze zero i plik ten jest dostępny
To jeszcze nic nie znaczy. Często bywa, że te informacje na stronie są rzadko odświeżane i mogą być nieaktualne.
Czasami na takiej stronie jest link “uaktualnij” i on powoduje odświeżenie na stronie informacji o dostepnych seedach i peerach jednak i tak to jest mało wiarygodna informacja.
kamilk223 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku