Problem z sciagnieciem

mam problem ze sciagniecie programu CuteFTP 6.0 Professional - Spolszczenie. to jest lin czy umnie jest tylko ten prblem ?http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=845&t=39

Nie ma najmniejszych problemów ze ściągnięciem.

Ściągaj jakimś Akceleratorem Pobierania Plików.

Ściągam zasysaczem z Moizlli Firefox i działa bez zarzutu :smiley:

Prawym Na Linku - Zapisz Element Docelowy jako …

Próbowałeś?? Napewno nie. Vortal używa javy do pobierania plików. Po zastosowaniu twojej porady wyskoczy komunikat że “Taki niterfejs nie jest obsługiwany”

Występuje to tylko przy tym programie czy jak sciągasz cokolwiek z vortalu??Jak zawsze na wortalu to problem jest u ciebie. Masz zablokowane wyskakujące okienka ( Jakiś program lub sama przeglądarka, ewentualnie firewall) :smiley:

Umówmy się, że tak - to, co S.Sz miał na myśli mówiąc o akceleratorach - to nie jest to samo co “zabawa” w Operze czy Mozilli! :lol:

Przeglądarki się bawią swoimi ścieżkami, a akceleratory - to zupełnie inna bajka! 8)

Operka z Mozillą pod rękę - to jest zaledwie przedsmaczek prawdziwego ściągania… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

OT ======:> kosmos

nie wiem ale ja sciagam Flash Getem i tez nie moge sciagnac programow? mam sp2

na XP-eku :lol: :

Odblokuj popupy i wszystko powinno wrócić do normy.

a ja mam problem z pobramiem programów : “EdHTAML 5.01” i “ezHTML 2.0 Alef” z vortalu, otóż gdy klikam na “Pobierz wersję bezpłatną” to w okienku które się zwykle pokazuje, jest tekst: niemożna wyświetlić strony … i niewłącza się okienko pobierania :frowning: nie mam Akceleratorów Pobierania Plików ani żadnej blokady pop’ów, wszystko inne się ściąga :frowning:

Mooze być nie aktywny link tam jest funkcja zgłoś nie działający

oki, a tak już u mnie jest od tygodnia. U ciebie działą ??

Link faktycznie nie działa. Użyj funkcji o której mówi Pysiu. :smiley:

już zgłosiłem :lol: