Witam! Mam problem i zarazem ogromną prośbę. Problem mój wygląda następująco:
—> kupiłam ostatnnio telefon SGH D900i wraz z płytką i USB.
—> Płytke zainstalowałam z programem Samsung PC Studio.
—> I kiedy podłączam kabel USB do komputera to nie wykrywa mi w ogóle telefonu.
Nie wiem co jest grane Chciałabym wrzucić kilka piosenek na telefon, a nie potrfaię. Aha i nie posiadam narazie karty pamięci. Mam troche pamięci na telefonie więc spokojnie kilkanaście piosenek mi się zmiesci. Proszę o pomoc co mogę zrobić i jak to zrobić. Najlepiej po kolei krok po kroku Byłabym ogromnie wdzięczna. Z góry dziękuje
a jeszcze jak wlaczasz SAMSUNG PC STUDIO to pisze w prawym dolnym rogu not connected? jesli tak to w lewym gornym rogu kliknij na FILE=>CONNECTION…=> tu wybierz USB i klinij CONNECT
Chętnie tylko jak wkładam płytke to nie mam nic natej płytce okazuje sie Tak jakby sie z niej usunął program Dlatego sciagnęłam od kolegi z płytki Apozatym juz 2 razy odinstalowywałam go i zainstalowałam na now o i to samo
Zainstalowałam wszystko i niestety bez zmian Nie wiem już co robić… Najlepsze jest to, że jeżeli by coś wykryło to bym miała taka ikonke małego komputerka na telefonie a nie mam nic załączam kabel i tylko taki dzwięk i nic wiecej a na kompie nie wyswietla sie nic ze znaleziono nowe urzadzenie czu cos w tym stylu. W dalszym ciągu prosze o pomoc