Problem z sterownikami od internetu - Asus h61h2-ad

Witam,  rzadko korzystam z pomocy for internetowych ale teraz nie mam pojęcia co mam zrobić. 

Mianowicie sformatowwlem komputer i oczywiście nie  ma internetu,  płyta gł asus h61h2-ad,  w internecie nie mogę znaleźć sterowników dokładnie do tej wersji stąd moja prośba bo nie daje rady. Przed formatem był internet ale dzisiaj mieli mi go niby wyłączyć,  ale skoro na tel przez WiFi działa to myślę że jest ok,  proszę o pomoc 

Pokaż menager urządzeń 

A gdyby tak włączyć myślenie i w swojej zapewne nieskończonej łaskawości podać jakiż to Windows ?

Sterowniki (W7/8) : C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERSTORE\ FILEREPOSITORY . Warto sobie ten folder skopiować przed sformatowaniem dysku i mieć tego typu problemy z “głowy” (“czyste” sterowniki bez np. “cudownych” programów do zarządzania połączeniami WI-FI) . A tak to teraz trzeba się “bujać” po internecie za sterownikami .

braun521 , zapoznaj się, proszę, z tym poradnikiem i stroną, a następnie - korzystając z przycisku Edytuj (na dole pierwszego posta po lewej stronie) - popraw tytuł wątku tak, by mówił konkretnie o problemie. Poprawnie zatytułowany wątek zwiększa szansę na uzyskanie szybkiej pomocy. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem tematu do kosza.

Windows 7 64 bit,  nie pomyślałem o zapisie tych plików,  przepraszam za błędy itd pisze z telefonu

W menadżer urządzeń jest tylko w "inne urządzenia " Wykrzyknik przy Kontroler Ethernet 

Dodam też ze w CPU z informacje o karcie to acer aspire x3990

Pobierz i zainstaluj ze strony Acera sterowniki LAN odpowiednie dla Twojego systemu operacyjnego: http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/Lan/Lan_Intel_11.8.84.0_W7x86W7x64_A.zip?acerid=634419148046158147&Step1=DESKTOP&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE X3990&OS=711&LC=pl&BC=ACER&SC=EMEA_20