Franki
(Franki)
28 Sierpień 2005 20:03
Cze mam problem a mianowicie przedwczoraj zarejestrowalem swoj adres email w bazie dobreprogramy do subskrypcji tegoz oto vortalu i jak dotychczas nie otrzymalem zadnego emaila z linkiem potwierdzajacym zarejestrowanie sie nie wiem co jest nie tak ale chciałbym otrzymywac emaile z subskrypcja co sie dzieje aktualnie na vortalu.
Moj adres E-mail to : marcin468@wp.pl
Prosze o pomyślne rozwiązanie mojego problemu.
Dziekuje serdecznie i pozdrawiam
a zastosowałeś się całkowicie do tej treści :
Subskrypcja Dane zostały poprawnie zapisane. Aby zakończyć dodawanie adresu do bazy, należy zastosować się do wskazówek zawartych w liście aktywacyjnym wysłanym na konto xxx@xxx.pl. Jeżeli adres e-mail nie zostanie aktywowany żadne informacje nie zostaną wysłane na podane konto. Newsletter jest rozsyłany w formacie HTML. W każdej chwili jest możliwość wypisania się z listy, poprzez link wysyłany wraz z każdą przesyłką.
aju
(aju)
28 Sierpień 2005 20:16
mail jest wysylany raz na tydzień
Franki
(Franki)
28 Sierpień 2005 20:28
Niestety do mnie do skrzynki nie dotarl ten mail i nie wiem co teraz zrobic aby go otrzymać
Lisek
(Lisek)
29 Sierpień 2005 09:36
Franki tak się niestety składa, że sewery WP uznają nasze maile z automatu za spam i najzwyczajniej w świecie je blokują.
Napisałem w tej sprawie do admina WP, mam nadzieję, że się tym zajmą.
P.S. Jeśli chodzi o Twojego maila, to aktywuje go ręcznie.
Devil
(Wolin)
29 Sierpień 2005 11:21
lisek podaj z jakiej domeny są wysyłane e-maile aktywujące.
Aczkolwiek jest taka opcja w poczcie WP, która pozwala podać adresy/domeny dla których system antyspamowy będzie wyłączony.
lazikar
(lazikar)
29 Sierpień 2005 12:35
No domene to chyba znasz.
Devil
(Wolin)
29 Sierpień 2005 13:17
Domene to nie sposób nieznać, interesował mnie tylko adres e-mail.
Jednak i tak nie wiem dlaczego dalej nie przychodzi e-mail aktywacyjny :? Nawet po wpisaniu go na “białą listę”.
Antharas
(Bartlomiej Kwiatkowski)
29 Październik 2005 08:29
Franki, tak jak napisał lisek - WP ma z tym problem, spotkałem się z tym, że nawet w sklepie internetowym prosili, żeby nie podawać jako kontakt adresu e-mail na WP, bo nie dochodzi poczta. Spróbuj założyć na interii i powinno być ok
pozdro