Problem z systemem Windows XP

Witam

Mam problem podczas uzytkowanie systemu Windows XP pojawiaja mi sie nieznane bledy ktore zaklocaja moja prace. Dodatkowo caly system dziala wedlug mnie niestabilnie. Ponizej wklejam log i bardzo prosilbym o sprawdzenie czy jest cos nie tak w rejestrze. Moj komputer to Pentium 4, plyta glowna Asus, Windows XP , Pamiec RAM Corsair 3 GB. Moj komputer jest wykorzystywany do obrobki plikow wideo i posiadam w nim rowniez karte Video Matrox RTX 100 z programem Adobe Premiere 6. Bardzo dziekuje za pomoc.

Jak wyglądają komunikaty o błędach ?

danielpostawa ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz nie używając polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, itd.). Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku zmien.gif

Ponadto proszę zapoznać się z tutejszymi zasadami wklejania logów: zasady-wklejania-logow-forum-t253052.html, a następnie dokonać stosownej korekty swoich logów.