Problem z templatkami sklepu Quick.Cart


(Info) #1

Witam mam sklep Quick.Cart . W dziale konfiguracja zamiast nazwy templatki jest kropka . Gdy chce wejść na strone pokazuje mi się taki komunikat:

Jak sobie z tym poradzić ?


(Szwejas2) #2

Wynika z tego, że w tym folderze nie ma plików. Ściągnij skrypt Quick.Cart i przerzuć na serwer pliki, których nie ma.

Jeżeli nie zadziała, przeinstaluj skrypt.


(Info) #3

Właśnie problem w tym że jak przeinstaluje skrypt działa ok ale jak wejde do panelu i coś zmienie w konfiguracji odrazu pojawia się ten problem i tak w kolko :?


(Airborn) #4

wpisz nazwę używanej 'templatki' zamiast kropki, nazwa ta jak widać jest też nazwą katalogu w którym trzymane są pliki templatki. kropka oznacza odniesienie się do katalogu aktualnego czyli przykładowo, jeżeli z poziomu skryptu wywołamy ./plik.php to próbujemy odnaleźć plik.php w tym samym katalogu co aktualnie wykonywany plik (niby samo plik.php też powinno zadziałać jednak wersja z ./ bywa szybsza)


(Info) #5

A jak to zmienić ??


(Asterisk) #6

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na konkretny, używając

funkcji icon_edit.gif