Problem z Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Siema

Skoro mam nową grę muszę mieć nowy problem, a jest on taki, że kiedy włączam gierkę i zaloguję się w oknie startowym klikam GRAJ i … wywala mnie na pulpit z komunikatem, że HAWX2.exe przestał działać. Dziwi mnie to ponieważ wszystkie wymagania spełniam. Tak więc proszę was o pomoc ![-o<

Standardowo - Podaj pełną konfigurację swojego komputera, zaktualizuj sterowniki karty graficznej, zainstaluj najnowsze biblioteki DirectX oraz jeżeli istnieją to zainstaluj aktualizacje do gry.

Standardowo.Oryginał czy jakiś krak?

Jestem zielony w komputerach i nie wiem skąd mam wziąć tą konfiguracje. Wiem tylko tyle, że karta graficzna to ATI RADEON 3800 HD Series, dźwiękowa Realtek HD audio i system Vista. Aha i gra jest oryginalna.

No nie wiem czy z taką grafiką spełniasz wymagania tej gry. Teraz ciekawe jaki procesor i ile pamięci RAM. Skoro gra oryginalna to na początek patche (łatki) jak są, a jak nie to aktualizacja sterowników karty graficznej.

Procesor - Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz a pamięć 4094MB RAM. Aktualizowałem już kartę graficzną

Dodane 18.03.2011 (Pt) 19:58

no to co dalej … ?

Dodane 22.03.2011 (Wt) 14:48

halo ?

Dodane 01.04.2011 (Pt) 19:22

no to trudno …

Dodane 08.04.2011 (Pt) 16:14

nie nie będę tracił nadzieji