Problem z torrent

witam mam problem… sciagam na torrencie plik i mam juz 80% sciagam programem bitcomet i cos sie stalo i sciaga mi z sieci bledne dane. jest ich juz 60 mb jak wylaczam bitcometa i wlaczam spowrotem sciaga od nowa normalnie i za chwile znowu bledne dane

Poprostu program nadpisuje błedne dane.

A jezeli nie moze przejsc dalej oznacza ze plik moze byc uszkodzony.

Spróbuj jecsze sciągnąc pliczek .torrent i wznowic pobieranie moze poleci dalej :slight_smile:

wylaczam jak wlanczam bitcometa sciaga mi 2 mb i wyskakuje ze bledne dane ;/ co moze byc jest spakowane duzo pliczkow wiec nie wiem na ktorym sie zatrzymalo!

sieć torrent ma to do siebie że często błędne dane są pobierane. istnieje także możliwośc że torrent był źle wstawiony przez co błędne dane są pobierane. może to ustąpi i plik z tymi złymi danymi się nadpisze i będzie ok.

z jakiej wersji programu bitcomet korzystasz? jak z najnowszej to zainstaluj np. wersje najstabilniejszą. o ile pamiętam jest to wersja 0.57.

Niestety jezeli chodzi o błędne dane to wersja w niczym nie pomoze. Ale faktycznie jest to najstabilniejsza wersja

Być moze jak dojdzie do 100 % pliku,to te błędne dane które pobrałeś zostaną pobrane jeszcze raz,ale już jako ‘‘dobre’’.Ja tak miałem