Witam,
jest to mój pierwszy temat, więc jeśli napisałem go w złym miejscu proszę o poprawkę
Mam problem z wymianą tuszy w mojej drukarce. Kiedy skończyły mi się tusze dodane w pudełku drukarki chciałem je wymienić na nowe. Drukarka niestety po zamontowaniu nowych nie mogła ich rozpoznać, lub rozpoznawała je jako nieoryginalne. Po kilku dniach postanowiłem że kupię tusze które wyglądają jak oryginalne od HP. Wkładając je dzisiaj zobaczyłem komunikat o nazwie: Zainstalowano pojemnik z tuszem starszej generacji, kiedy te tusze są właśnie przeznaczone do mojego modelu (patrzyłem na opakowaniu). Czy mogę prosić o pomoc w związku z tym problemem?
Jeśli chcecie o coś innego dopytać, dopiszę potrzebne dla was informację.
Strona która znajduje się w linku nie ładuje mi się przez dobre 2 minuty. A co do wałków, dzięki za pomoc. Nie chcę jeszcze kończyć tego tematu ponieważ może będę potrzebował jeszcze pomoc.
No ok, ale jak chcesz ja uzyskać jak nie napisałeś najważniejszej rzeczy: czy te tusze drukują.
Bo jak nie to masz problem, a jak tak, to przyjąć to dziwactwo HP. i drukować lub wydawać na oryginalne.