Ostanio zaóważyłem, ze mój norton coś koślawo chodzi
wyskakuje okno o aktualizacjach, daje ok, potem w natępnym oknie dalej, i pasek z aktualnym stanem pokazuje sie, jednak nieładuje sie do końca, i wyskakue okno ze zastało wsio zaktualizowane, ale za kilka minut lub na nastepy dzien to samo grzebałem w nortonie by sie zaktualizował, ale nic co moze byc nie tak
mario podaruj sobie wogóle ten niby antywirus!! nie tak dawno jak tydzień temu <----(prawie) przepuścił wirusa który zeżarł mi cały system!! pod tego antywira pisze się wirusy które go blokują i robią z nim co chcą
I to wina Nortona że ktoś napisał pod niego wira który go zablokował. Jak ktoś pisze, pod Nortona takie syfy to i pod inne też. Mi jakoś służy i nigdy jeszcze nie zawiódł. Zresztą szkoda kasy, którą na niego wydałem, aby go teraz zmieniać .
Nie słyszałem o wirusach pisanych pod konkretny program antywirusowy. Jak już to są wirusy które nadpisują plik exe najpopularniejszych antywirów bądź firewalli i przez co umożliwiają infekcję i atak na zainfekowany komputer (nie bój się nod32 na ich liście również istnieje :P:P:P)
tylko dla mojego spokoju wam podam że wirus który dostałem w mailu niecały tydzień temu został przepuszczony przez nortona jak nóż w masło natomiast odkąd korzystam z noda zdarzyło się wczoraj że przysłano mi takową wiadomość której jednak nod nie przepuścił
Mi jakoś Norton wyłapał ( i nadal to robi) wszystkie maile ostatniego czasu, a było ich trochę. Życzę ci aby Nod32 strzegł twojego kompa lepiej i nigdy cie nie zawodził. Przecież o to chodzi.
jasne stary!! przecież o to chodzi!! ale to boli jak się patrzy gdy jakiś robal wpieprza twój komputer!! norton mnie zawiódł i póki co broni mnie nod!! ja również życzę aby twój antywir (norton) spisywał się bezbłędnie!!