Problem z Uploadowaniem Zdjęć na serwery


(Billie Jean) #1

Witam

Mam Taki problem że nie mogę uploadować zdjęć na np. serwer http://imageshack.us/ bądź inne.Ładuje i ładuje a po chwili wyskakuje Bląd wczytywania strony.Mam tak od Paru Dni.A normalne pliki moge ładować i o co tu chodzi...hmm

Z góry Dzięki :mrgreen:


(boczi) #2

Polecam alternatywę: http://www.fotosik.pl

Z imageshack są czasem takie problemy, proponuję przeczyścić pliki przeglądarki


(andrezgr) #3

Polecam http://www.tinypic.com :smiley:


(Billie Jean) #4

Nic nie pomaga i czyszczenie cokie i te Serwery zresztą próbowałem już na różnych iteż nic :frowning:


(Tomek Zamlynny) #5

jakiej przeglądarki używasz :?:


(El Presidento) #6

Zrestą ja mam problemy na dwóch przeglądarkach Opera i Firefox, i nie ma jasnego rozwiązania problemu, nawet ponowna dokładna, reinstalacja nic nie da. Problem mam z dwom hostingami (fotosik i imageshack). Nie znalazłem odpowiedzi na ten problem, więc pozostaje uzywanie IE, do wysyłania zdjęc.


(Szeryf118) #7

U mnie ImageShack i Fotosik działają poprawnie.


(Billie Jean) #8

Przglądarka Mozilla,próbowałem też na IE i nic :frowning:


(Bartass86) #9

Proponuje zrobic format dysku :smiley:

A tak na powaznie to przeinstaluj firefoxa, lub zainstaluj opera :slight_smile:


(Billie Jean) #10

Dalej Nic zrobiłem reinstalke,nie pomogło chce ściągnąć z Vortalu Opere a ale też nie moge bo wyskakuje mi taki błąd: 421 to many connections(1) from this IP wie Ktoś o Co chodzi??

edit-->

Wiecie Co Ja lepiej wrzuce Loga do działy Logi itp.

MOże Coś siedzi w Logu

Bo nawet jak ściągam z Rapida to dochodzi do 26% i dalej Klapa

Dzięki za chęć Pomocy