Problem z uruchamianiem windowsa

No cóż mam problem powiem krótko. Ostatnio miałam kilka wirusów które pozostawiły uszczerbek na windowsie, wszytkie zostały usunięte ale nadal sa problemy. Otóz kiedy włączam komputer, to zanim pojawi się pulpit musze czekac bardzo bardzo długo i jeszcze nie mam pewnoci czy sie pojawi bo komputer często w trakcie sie zawiesza. Pojawia sie pulpit ale nie pojawiają się ikony ani pasek zadań pozostaje sam kursor, scandisc także nie dziala. Po naciśnięciu ctrl + alt +del w oknie widze że prawie żaden z programów nie odpowiada i najczęściej po zamknięciu ich okno jest puste i nie moge nawet zamknać systemu. Tryb awaryjny nie działa, dzieje się tak jak wyżej. Czasami pojawia się takrze błąd systemu “wystapił baład ochrony systemu windows…”. Niestety nie potrafie sobie z tym poradzić. Mam WinMe, i jezeli jet to mążliwe to prosze o pomoc. Może obejdzie sie bez reinstalki systemu (nie mam teraz warunków do reinstalki) choć w to wątpię.

Pozdrawiam wszystkich

Ze 2 miechy miałem podobnie na XP. Komp chodził tak wolno że nic nie dało się zrobić. Po zalogowaniu czekałem jakieś 3 min zanim się do końca uruchomił. Zwykle działo się to w towarzystwie okienek o błędzie. Podczas tych 3 min komp nic nie robił :twisted: . Pomógł mi tylko format :frowning:

Wydaje mi się że bez formatu się jednak nie obejdzie. :frowning: :frowning: :frowning:

sprubój zrobić nakładke systemu przez urzycie setupcor.exe

ale jak mam to zrobic skoro system w ogóle sie nie uruchamia…

nie ma mażliwości formatu skoro jedyne co widze na pulpicie to tapeta…

1 - Tryb awaryjny

lub

2 - Dyskietka startowa