Gdy włanczam kompa wydaje sie że wszystko ok włącza a po chwili patrze jak ma się ładować windows ten pasek to zamiast tego pokazuje sie czary ekran i nic nie sie pojawia tak jakby sie zaciął. Próbowałem coś porobić w biosie i nic to nie dało. Gdy włączam kompa mam zawsze tak samo czyli wszystko włacza się jak zawsze i gdy ma ładować windowsa to czarny ekran i nic…Proszę was o pomoc jest to dla mnie bardzo ważne.Dodam jeszcze że nigdy mi sie tak nie zdarzało
Zresetuj bios zworką lub wyjmij baterie na 20 minut i sprawdz czy to coś pomoże.
Zeby sprawdzic co sie stało z kompem przydaja sie systemy bootowalne z płyty takie jak Freesbie itp.Zakładam ze takiego nie masz a szkoda.
Spróboj podłaczyć dysk na którym masz system zainstalowany do komputeraz kolegi(możliwość ze windows nie wystartuje na innym sprzecie) więc zróbcie reinstal.
z dyskiem próbowałem już jak włożyłem inny dysk co miał ten sam system to pisało brak pliku ndft wcisnij ctr+alt+del żeby zresetowac i tak zawsze a jak zzrobic reinstalke bo nie moge nawed włączyć kompa prosze members92 o pomoc lub innych foruowiczów
Ja bym tak zaraz to zasilacza nie wymieniał. Kumplowi ostatni to robiłem, miał tak samo jak ty czarny ekran i nic. Pewnie jakiś trojan. Reinstal pomógł. Ale możesz jeszcze po kombinować. Jak ci sie komp włącza to wciskaj cały czas F8 pokaże ci się wtedy menu i tam możesz wybrać “Ostatnia znana dobra konfiguracja systemu” Może akurat ci sie uda. Życzę powodzenia.
tezarrus u ciebie sie komputer restartuje i to możliwe ze to zasilacz jest za slaby ale z tego co napisał mar14cin to zrozumiałem ze jemu sie tak nie dzieje. Niech chłopak po kombinuje zobaczymy co z tego będzie.