Ponadto brakuje jeszcze (czego nie dodałem na screenshocie) „\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator\USO_UxBroker To zadanie wyzwala ponowne uruchomienie systemu po zainstalowaniu aktualizacji. File not found: C:\WINDOWS\system32\MusNotification.exe” oraz „Adobe Type Manager File not found: atmfd.dll”
i jeszcze wartości w rejestrze „HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\Currentversion\Drivers32” "MidisrvTransferComplete File not found: "
Proszę o pomoc, bardzo potrzebuje naprawy, komputer bardzo jest potrzebny do pracy.
Nie chcę się uruchomić normalnie tylko zawsze jest uruchamianie w nieskończoność i następnie, gdy wyłączę go przyciskiem to Windows proponuje próbę automatycznej naprawy i klikam pokaż więcej opcji, a następnie naprawa układu UFI czy UEFI i po kolejnym uruchomieniu i odczekaniu dłużej niż zwykle uruchamia się normalnie.
@wielkipiec
Zrobiłem to, co napisałeś, żeby zrobić.
Wstawiam nowe logi FRST po wykonaniu tej czynności, bo problem dalej występuje. @iJuliusz pomożesz? Addition.txt (68,3 KB) FRST.txt (120,7 KB) Shortcut.txt (43,4 KB)
Widać w logach użycie programów modyfikujących Windows, ale są też programy do pobierania sterowników.
Mogę wrzucić skrypt naprawczy, ale nie mam pewności, że próba użycia od razu rozwiąże problem.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\PawełPc\Desktop\Farbar Recovery Scan Tool fixlist.txt (4,7 KB) „Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.