Problem z uruchomieniem sony ericssona w200i


(Gradzik11) #1

Witam.Wczoraj podlaczylem telefon se w200i do usb skopiowalem gre java i odlaczylem kiedy pokazalo sie logo sony ericssona telefon sie wylaczyl a kiedy go uruchomilem ponownie znow pokazalo sie logo sony ericssona ale telefon zaswiecil sie na niebiesko a nastepnie na bialo pomozcie co sie moglo sta?


(Longhorn2009) #2

A da rade podłączyć pod kompa, żeby skasować te gre?


(klopas) #3

załóż osobny temat...

i zgłoś to na pogotowie ratunkowe albo gazowe :roll:

myślcie ludzie, to nie boli...

nie ściągaj gier z niepewnych źródeł... teraz to wywal tą grę jakimś programem typu XS++, FAR itd. a jak się nie da to wgraj na nowo softa (nie radzę używać SEUS-a bo może ci się podnieść CID)


(Gradzik11) #4

Soft wgrywalem i nie pomoglo :frowning: a i nawet jak sie podlaczy pod kompa to nie mozna wejsc w telefon...

-- Dodane 17.11.2009 (Wt) 17:20 --

Zreszta ta gra byla na karcie pamieci


(janiś) #5

a jak telefon reaguje jeśli chcesz go włączyć? nic się nie pokazuje, dioda mruga czy wyświetlacz miga na biało co jakiś czas?


(Gradzik11) #6

Jak podlaczam to pojawia sie ten dzwiek ze cos zostalo podlaczone a telefon swieci czasem na bialo i zmienia sie na niebiesko i tak wkolko


(klopas) #7

a może spróbuj naładować baterię? :stuck_out_tongue:


(Gradzik11) #8

jak wkladam ladowarke to miga na niebiesko i czarno


(Ctr) #9

Daj do seriwsu. Zrobią Ci niewielkim kosztem, bo raczej technicznie masz wszystko sprawne.


(Gradzik11) #10

Udalo sie sciagnalem ze strony sony ericssona automatyczna aktualizacje zaktualizowalem i dziala!Temat do zamkniecia