Witam. Przyjechała do mnie kuzynka i poprosiła mnie o zainstalowanie gry The SIms 2. No więc zainstalowałem włączyłem, pograła, wyłączyła. Następnego dnia również chciała pograć, więc włączyłem jej, lecz ku mojemu zdziwieniu wyskakuje błąd:
Dzień wcześniej wszystko działało bez zarzutu, następnego dnia klapa, nie działa.
Dodam, że sterowniki do karty graficznej mam najnowsze, direct 11. instalacja DirectX 9.0c nie pomaga.
A uruchamiałeś grę w trybie zgodności pod windows xp z dodatkiem sp3? pobierz łatkę w wersji 1.0 i prawym przyciskiem myszy właściwości zgodność w wybierz windows xp i zastosuj.ja też miałem taki kłopot z grą flat out I uruchomiłem w trybie zgodności i gra zadziałała powodzenia jak by się coś działo daj znać.
Właśnie tak pomyślałem, żeby przeinstalować stery do grafiki, ściągnąłem najnowszą wersję ze strony AMD, niestety nie poskutkowało.
Po instalacji patcha 1.0 przy próbie uruchomienia gry pojawia się obrazek The SIms 2 i się nic dalej nie dzieje. Nie mam już pomysłu co dalej, kuzynka tutaj siedzi i chce sobie pograć, a ja nie potrafię jej tego ścierwa włączyć
Myślałem, że może jakiś crack zdałby egzamin, jednak nie wiem, czy całkowicie mi to tej gry nie spierdzieli.