Podczas wlaczania bardzo dlugo pasek windowsa, potem sprawdza dysk tez dlugo: checkinf file…, nastepnie sam sie restartuje i znowu pasek windowsa bardzo bardzo dlugo az w koncu mam do wyboru swoj profil i profil goscia.
Gdy wybiore profil goscia uruchamia sie szybko ale po trzech minutach system sie zawiesza. Udaje mi sie otworzyc kilka folderow i wisi.
Jak wybieram moj profil (administratora) pasek windowsa jest widoczny znowu bardzo dlugo, nawet kilka godzin i nic
Wlaczenie ostatniej dobrej konfiguracji nic nie dale
Wlaczylam tryb awaryjny - dochodzi do crcdisk.sys i stoi w miejscu
(nie moge znalezc plyty instalacyjnej visty
Co zrobic, zeby uratowac dane na dysku? - sa bardzo wazne. Jak to naprawic?
Maniek5 , ale to jest laptop. Skoro ma dysk recovery nie potrzebna jej płyta. Wystarczy kombinacja klawiszy (nie wiem niestety jaka) i system instaluje sie od nowa.
Zasatanawiam sie, czy przy pomocy tego Linuksa, da sie cos zmiecic w Viscie, tak abym mogla przy logowaniu miec wybor ADMINISTRATORA. Moj profil sie nie laduje teraz mi pisze ze: The User Profiles Service service failed the logon. The remote procedure call failed and did not execute.
Moze uruchomienie administratora pozwoli mi na pomyslne zalogowanie.
Aby na lapku postawić system od nowa w czasie gdy na ekranie widnieje napis producenta wciśnij klawisz F11 lub F10 ale w przypadku sony powinno to być F11