W rejstrze nie mogę nijak usunąć klucza: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Xanthic. jv16 PowerTools również z nim sobie nie radzi. Na Googlach nic konkretnego nie znalazłem, oprócz tego, że w niektórych logach też się pojawia. Czy ktoś wie jak go usunąć bo tylko tego klucza jv16 przy czyszczeniu rejestru chciałby ale nie może usunąć i w ogóle czy jest to coś niefajnego?
Pojęcia nie mam od czego to. Ale wygląda na to, że nie masz uprawnień by to usunąć, klikasz PPM na ten klucz, Uprawnienia i odpowiednio to modyfikujesz (nadajesz pełną kontrolę), następnie usuwasz klucz. Wcześniej radziłbym wykonać kopię rejestru ERUNT’em - gdyby coś poszło nie tak, lub wyeksportować ten klucz na pulpit, gdyby coś było nie tak, dwuklikiem go przywrócisz.
Próbowałem już, niestety pojawia się błąd - Nie można usunąć Xanthic: błąd przy usuwaniu klucza. Patrząc na uprawnienia mam pełną kontrolę nad tym kluczem i generalnie systemem. W trybie awaryjnym również lipa :?
No tak, najpierw powiwnienem się nauczyć korzystać z Google (tylko nie mów, że znalazłeś to na pierwszej stronie). Dalej, faktycznie racja, Axence Net Tools jest zainstalowany. Dzięki
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.