Problem z w ściągnieciem działających sterowników

Witam

Wczoraj zrobiłem formata na laptopie Samsung NP-RF511 , lecz niestety mam problem bo ściągałem sterowniki z strony Samsunga i nie działają (gdyż są one z 2011 roku) :frowning: .

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć skąd dokładnie ściągnąć sterowniki które zadziałają?

Sterowniki które są mi potrzebne:

Kontroler Ethernet

Kontroler PCI Simple Communications

Kontroler Sieci

Kontroler Uniwersalnej magistrali szeregowej (USB)

Kontroler wideo 3w

Dane kompa:

Windows 7 home 64 bit

Karta graficzna VGA

Procesor Intel Core i7-2670QM CPU 2.20 GHz (7 rdzeniowy)

Pamięć ram 16GB

Czekam na jakąś pomoc :frowning:

Co znaczy że nie działają, nie możesz ściągnąć, nie możesz zainstalować.

Może po prostu producent nie wydał nowszych sterowników do twojego laptopa.

Na polskiej i angielskiej stronie producenta sterowniki są te same wersje sterowników, różnica jest w dacie wydania wynosi jeden dzień, więc innych sterowników nie znajdziesz.

Dodane 20.10.2012 (So) 11:04

Chyba raczej 4 rdzeniowy i 8 wątkowy.

Masakra1993 ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.

Co do sterowników to ściągnąłem z strony Samsunga, lecz z wszystkich jakie tam są działał mi tylko sterownik do bluetooth , w innych instalacja włączała się ale po pewnej chwili wyskakiwał błąd i i koniec instalacji.

http://www.samsung.com/pl/support/model … -downloads ściągałem z tej strony, więc nie wiem gdzie mam ściągać jak od producenta nie działają one.

Jaki błąd?

Sterowniki do Karty graficznej:

"7-zip: Extraction error.

Błąd danych (CRC)."

User Manual 1.5.0.0

Włącza się instalator i wyłącza po czasie nic nie instalując.

Za chwilę napisze kolejne błędy

To niej jest błąd przy instalowaniu tylko przy wypakowywaniu.

Na chwilę obecną najbardziej zależy mi nas sterownikiem do karty sieciowej żeby chociaż internet był, no i przydał by się do portów USB.

Zainstaluj http://www.dobreprogramy.pl/Internet-Do … 16192.html (program zintegruje się z przeglądarką) i ściągaj przez niego

“Błąd połączenia sieciowego”

Potrzebuje jakieś sterowniki do karty sieciowej :frowning: