Problem z wgrywaniem filmów przez czytnik kart

Witajcie. Mam telefon Samsung Delphi. Nie posiadam kabla USB i wgrywam wyłącznie przez czytnik kart w mojej drukarce. Mój problem jest taki, że filmy wgrywać można tylko kablem USB (i innymi urządzeniami także, których też nie posiadam) z programem Samsung PC Studio. Czy jest jakiś program, który umożliwi mi wgrywanie multimediów na mój telefon?

Niby dlaczego tylko przez kabel USB? Skoro możesz wrzucać pliki video bezpośrednio na kartę SD to przecież musi działać! Trzeba tylko dopilnować, żeby plik był w odpowiednim, obsługiwanym przez telefon formacie. Sprawdź w instrukcji obsługi albo gdzieś w internecie, ale “na oko” wydaje mi się, że Delphi “umie” czytać tylko 3gp w rozdzielczości 320x240. Być może też mp4 w tej rozdzielczości, ale pewien nie jestem.

PS. Coś mi się widzi, że nie zrozumiałem problemu :slight_smile: Ale ponieważ nie chce mi się kasować wszystkiego i pisać od nowa, dopiszę tylko: kabel USB, to kwestia kilku PLN w najbliższym sklepie z takimi pierdołkami. Albo kilkunastu (i paru dni) jak ci się nie chce wychodzić na mróz i kupisz na Allegro…

3gp nie działa, a z mp4 odtwarza tylko filmy z aparatu. Pisali w poradniku, że bez kabla ani rusz, ale nie mam skąd wziąć. Dlatego poszukuję alternatywnego rozwiązania.Oczywiście może się takowe nie znaleźć.