Problem z Windows Vista Service Pack 1

Witam!

Dzisiaj postanowiłem zainstalować Service Pack 1. Niestety po 25 minutach przy końcu instalacji wyskoczyło mi takie oto okienko:

http://images29.fotosik.pl/277/b279b448dd7d8c20.png

Co mam teraz zrobić??

Czy Service Pack się zainstalował, czy nie??

Pozdrawiam

Plik na pewno do końca ściągnięty?Próbowałeś z innego źródła pobrać?

Pobierałem z DobreProgramy.Pl, i pobrało się całe, mam Vistę Home Premium.

A co na witrynie M. piszą?(w tym linku)

Pewnie ten Windows Vista na którym instalujesz SP1 jest przerobiony przez Vlite?

Miałem dokładnie ten sam problem.

Piszę

Miałem tylko Kaspersky AntyVirus włączony, czy jego też mam wyłączyć??

A przez Viltę, czyli?? Kupiony jest w Vobisie i jest to oryginalna płytka.

Antywirus, raczej tak.

A tak w ogóle , to w serwisie być może sobie ułatwili instalację visty przez vlite. Pisze przecież, miałem identyczny problem, jak chciałem instalować SP1 na systemie przerobionym przez vlite.

Aby to sprawdzić czy ty nie masz przeróbki od Vobisu przez vlite zrób koniecznie to:

Jeśli znajdzie klucz o nazwie vlite, to masz przerobiony przez nich system, co jest powodem błędu instalacji SP1. :razz:

Niestety nic nie znaleziono :frowning:

Spróbuje wyłączyć AntyVirus i Zainstalować, ale czy w tym wypadku nie jestem narażony, na atak Wirusu??

Sprawdź jeszcze w edytorze rejestru (regedit) ten klucz:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\vLite

Jak jest to wiadomo.

Jeśli nie masz żadnych wirusów, to możesz antywirus, to raczej same nie przyjdą. Jak wyłączysz antywirusa, to odłącz sieć.

Nie, nie ma spróbuję jeszcze, odłączając AntyVirus, i zalogowawszy się na konto Administratora Komputera.

Ale i tak dzięki za pomoc, należało by ci się piwko, ale tutaj nie widzę tej opcji.

//edit

No i nie działa. Już nie wiem co może być nie tak.