Witam od kilkunastu dni mam problem z włączeniem gry Forza Horizon 4.
Prz włączaniu się gry następuję jej wyłączenie. Z ciekawości ostatnio włączyłem menadżera zadań i pojawiło się coś takiego jak widać w załączonym screenie. Gre kupiłem na allegro dokładnie konto do zainstalowania gry, kolega też kupił i mu wszystko działa mi podziałała z 3h. Ma ktoś może spośob jak wyłączyc ten listek czy co to jest, jeśli to jest problem przy włączaniu.
Laptop?
Podaj parametry komputera.
ludzie wolą kupować lewe konta i dawać zarabiać złodziejom i potem się dziwią że mają problemy zamiast kupić xbox game pass za kilka złotych, chore.
ale wszystko działa tylko ja mam jakis błąd mój kolega normalnie może grać z resztą ja też mogłem ale po czasie wystąpił bląd
Wpisz w Google:
[PORADNIK] Forza Horizon 3 i 4 na crashe i problemy z grą
Powodów takie stanu rzeczy może być kilka.
Program ForzaHorizon4.exe w wersji 0.0.0.0 przestał współpracować z systemem Windows i został zamknięty. Aby zobaczyć, czy jest dostępnych więcej informacji dotyczących tego problemu, sprawdź historię problemów w oknie Zabezpieczenia i konserwacja w Panelu sterowania.
Identyfikator procesu: 2d84
Godzina rozpoczęcia: 01d652fc8277f229
Godzina zakończenia: 4294967295
Ścieżka aplikacji: D:\WindowsApps\Microsoft.SunriseBaseGame_1.424.99.2_x64__8wekyb3d8bbwe\ForzaHorizon4.exe
Identyfikator raportu: 4747d2c9-6d02-4e08-b353-198668c1b3e2
Pełna nazwa pakietu powodującego błąd: Microsoft.SunriseBaseGame_1.424.99.2_x64__8wekyb3d8bbwe
Identyfikator aplikacji powiązanej z pakietem powodującym błąd: SunriseReleaseFinal
Typ zawieszenia: Activation
W podglądzie zdarzeń wyskakuje coś takiego
bardzo prosiłbym o pomoc