Problem z włączeniem gry GTA SA


(Otake3) #1

Witam tak jak w temacie mam problem z włączeniem gry. Gra jest oryginalna dobrej firmy przy instalacji nie ma żadnego problemu aż do momentu gdy chcę ją włączyć, tylko się ładuje i nic się nie pojawia. Już kiedyś instalowałem ją na tym samym komputerze i działała bez problemu. Komputer spełnia wymagania gry. Z góry dziękuje za pomoc.


(Jtkmalinowski) #2

Jaka gra, jaki system? Napisałeś tutaj wielkie nic. Jakaś gra nie uruchamia ci się na twoim komputerze o jakimś sprzęcie z jakimś systemem operacyjnym, wyświetlając tylko ekran ładowania. Tyle tylko wiem z twojego postu, a niestety to za mało żeby pomóc. Jak działała to miałeś ten sam system?


(Otake3) #3

GTA San Andreas, Windows XP, jak działała był ten sam system, ale jak dobrze pamiętam dodatek service pack 2 a teraz mam service pack 3.


#4

MistrzWen , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Otake3) #5

Nie wiem czy to istotne ale, od tamtego czasu jak gra działała miałem wymienianą karte graficzną na NVIDIA GeForce 8400 GS


(Borysbors) #6

Sterowniki stare usunąłeś, nowe zainstalowałeś? Chodzi o kartę :slight_smile: I o co ci chodziło w 1. poscie mówiąc "Gra jest oryginalna DOBREJ FIRMY" xD

Masz patche najnowsze? Próbowałeś reinstalować grę?


(Otake3) #7

Karte w servisie wymieniali to raczej wszytko jest zainstalowane. A gre reinstalowałem i nic nie dało. Gra orygjnalna chodzi, że wiadomo, że działa w 100% a ne jakieś kopiowane czy z neta. A patche to o jakie chodzi ?


(Borysbors) #8

no napisz w google gta sa patch i zobaczysz :slight_smile: nowa wersja gry, może masz starą. powiedz kiedy masz kupioną grę to ja ci mniej więcej powiem :smiley: bo może stara wersja nie koniecznei z tą kartą chodzić. Preczyść jeszcze kompa programem CCleaner. Powiedz czy gra ci się wyłącza po filmikach początkowych (nie wyświetla się menu) czy jak chcesz rozpocząćgrę (nowa gra albo wczytaj grę)? To jest istotna sprawa :slight_smile: