mój problem nie tyczy się samego wrzucania plików na serwer, lecz tego, że kiedy to zrobiłem, to strona ciągle “jest w budowie”. Co to ma znaczyć, pliki wrzuciłem total commander’em na utworzoną wcześniej stronę na freens.pl.
Czy potrzeba jakiegoś czasu, żeby zupload’owane przeze mnie pliki, zaczęły działać? Wszystko zrobiłem, poprawnie, pliki wrzucone do katalogu public html, a główna strona nazwana index.html, cała strona jest we flash’u.
strona powinna od razu działać. Sprawdź czy nie zrobiłeś literówki w nazwie pliku index.html, wyczyść cache przeglądarki uruchom ją ponownie i powinno działać
A jakiej przeglądarki używasz? Może po prostu “odśwież”. Jeżeli nie, może jeszcze nie zaksięgowali Twojej wpłaty i nie działa. W razie problemów, napisz do nich, jeżeli to dobra firma, powinna Ci szybko odpisać (mamy jeszcze dzień roboczy).
Oprócz literówek, sprawdź wielkość liter zarówno nazw plików jak i rozszerzeń (porównaj wielkość znaków w nazwach plików na dysku twardym i na serwerze) - czasem wielkość literek zmienia się przy kopiowaniu z dysku na serwer i powoduje to problemy.
Isen , to raczej nic nie zmieni. Przyszło mi do głowy, że jeżeli był by błąd z index, to wyświetliłaby się tak prymitywna stronka, na której miałbyś pliki wrzucone na serwer. Więc odpada problem związany z literówką, z błędnym rozszerzeniem.
Ej, teraz jest taki problem, przemianowałem te dwa pliki na index, i już odpala się strona, ale nie ma animacji, po prostu puste miejsce, w którym powinna być ta strona, o co teraz chodzi??
edit: Już sobie poradziłem, wystarczyło plik html nazwać index, a plik swf nazwać inaczej, dzięki wszystkim za pomoc, i zapraszam na stronę, choć nie o mnie ^.^