Problem z www ..;/


(Devilspl606) #1

ONMOUSEOVER="changeImages('index_04', 'images/index_04-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_04', 'images/index_04.gif'); return true;">

index_04.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_05', 'images/index_05-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_05', 'images/index_05.gif'); return true;"

index_05.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_06', 'images/index_06-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_06', 'images/index_06.gif'); return true;"

index_06.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_07', 'images/index_07-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_07', 'images/index_07.gif'); return true;"

index_07.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_08', 'images/index_08-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_08', 'images/index_08.gif'); return true;"

index_08.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_09', 'images/index_09-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_09', 'images/index_09.gif'); return true;"

index_09.gif

ONMOUSEOVER="changeImages('index_10', 'images/index_10-over.gif'); return true;"

ONMOUSEOUT="changeImages('index_10', 'images/index_10.gif'); return true;"

index_10.gif

background="images/index_11.gif" WIDTH=778 HEIGHT=53 ALT=""

blablabla

blabla

blablablabla

blablabla

 

 

 

 

blablabla

blablabla

blablabla

blabla


(Kontakt) #2

proponuje szary pasek na dole wsadzic w oddzielną komórkę. Ten pasek po bokach bez żadnego zakonczenia być powinien... jedyne co, to na końcu utworzyć 2 komórki (przyległe do szarego paska) po bokach i tam umieścić same zakończenie. Wtedy strona będzie się powiększała z obu stron. A i u gory jeśli jest coś takiego jak na dole, to trzeba tak samo uczynić. I dla oszczędności miejsca mozna szarą pionową linie zamienić małym plikiem graficznym (wysokość 1px ). Na dole to samo (szerokość 1px). Domyślnie, gdy plik jest zbyt mały by wypełnić całą komórkę/tabelkę, jest powielany.

Troche haotycznie, ale mam nadzieje, że będziesz wiedział o co chodzi.


(Devilspl606) #3

no troszeczke haotycznie :slight_smile: bo tutaj wszystko jest w odcieniach szarości i troche tych pasków jest i niewiem zabardzo o który ci chodzi :stuck_out_tongue: a i podobno trzeba stworzyć jakis arkusz styli zeby www sie rościągało w dół a ja dopiero zaczynam i w css sie jeszcze nie orientuje ;/ wiec mógłby ktoś wyjaśnic oco biega z tym chociażby na przykładzie tego mojego html któy zamieściłem , aby www sie w dół rociągało w zależności od ilości tesktu ? byłbym bardzo wdzięczny :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 31.05.2006 (Sro) 15:35

czy ktos wie jak mi pomóc uporać się z tym problemem ? :? bo mam czas na zrobienie www do wtorku , gdyby nie ten problem juz by była skończona :frowning:

Złączono Posta : 01.06.2006 (Czw) 13:19

to może dowiem się choć jak wstawić pasek przewijania w polu gdzie chcę napisać tekst , gdy jest go za dużo ?