Witam
Mam duże spadki wydajności w grach, już wcześniej tak miałem, to zawsze mi czyściliście komputer, tak co rok-dwa średnio mi pomagacie .
Proszę Was o pomoc, zerknijcie logi, mam eseta, ale czuje, że i tak mam komputer zainfekowany czymś.
Skanowałem adwcleaner, malwarebyte, esetem i na karspersky tdsskiller
Sporo błędów pojawia się w Nazwa aplikacji powodującej błąd: AUEPMaster.exe
Usuń oprogramowanie AMD i zainstaluj ponownie wybierając instalację własną odznaczając AMD User Experience Program
To coś w stylu telemetrii dla AMD
Co do FRST. Nie ma infekcji.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\Mentor\Desktop\Pobrane fixlist.txt (3,8 KB) “Plik naprawczy został wykonany w FiRST Editor 1.05b.”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Po restarcie wklej plik wynikowy.
Dodatkowo wykonaj skan Rejestru.
Uruchom CCleaner i wybierz Rejestr, przeskanuj i potem Napraw… pamiętając, aby wybrać Zapisz kopię zmian
tak taki ze mnie spec nie chce się rozpisywać i pomagać przez forum nie mam czasu na użeranie się z takimi ludźmi jak ty, a i uwierz że już niejednemu pomagałem w pc poprzez zdalne połączenie i naprawiałem problemu typu spadki fps, aktualizacje,zwalczanie wirusów za pomocą programów,instalacje łatek,podrasowanie wydajności Windowsa itp.
Dziękuje za pomoc, zrobiłem wszystko o co prosiłeś, na pewno było coś z AMD, bo nie raz mi w lolu wywalało grę z jakimś błędem. Jeśli chodzi o spadki fps to przyczyna jest chyba gdzieś indziej, mianowicie w firefoxie, kiedy odpalam jakieś video youtube, czy coś innego, potem to zamknę to automatycznie mam o ok 200 fpsów mniej w grze. Czytałem na necie, że nie tylko ja mam z tym problem i to jest wina firefox + amd, kurde kocham tą przeglądarkę, więc pozostaje nic nie oglądać w przerwie od gier.
niestety problem dalej występuje i to nie chodzi jednak o video w firefoxie, nawet jak nie odpalam przeglądarki dalej mam na najniższych ustawieniach 100 fpsów, kombinowałem różne ustawienia w ati, nic nie pomaga.
Komputer mam taki, że bez problemu powinienem mieć 250+, zresztą tyle zawsze miałem, podzespoły się nie przegrzewają. Napisze do supportu lola, może znajdą rozwiązanie.