Nie uważasz, że to jest sprzeczne z tym co pokazał na wcześniejszym obrazku i podanie tej błędej informacji wiąże się to z jego niepełną znajomoścą tematu (wgranie formatu)?
Wiesz co to Google/Bing i inne wszukiwarki? Nie uczę się modeli drukarek na pamięć bo mi to nie potrzebne, wiem, że takie są bo widziałem je w działaniu i drukują z zerowym marginesem.
Prawdopodobnie nie “łyknie”, jest podane, że przy tym ustawieniu akceptuje zakres 200 - 300.
Jakie opcje masz do wyboru w “Typ papieru” (na obrazku z pierwszego postu)? Nie zmieniaj “Rozmiar papieru” zostaw go tak jak jest.
Margines za który drukarka “przytrzymuje” papier podczas ostatniego przejazdu głowicy drukującej.
Nie uważam, ponieważ nie jestem wróżką i nie wiem czy drukarka pokazuje różne formaty, a później wywala jakiś błąd i stąd jego twierdzenie że “nie ma wgrane formatu kartki c6”.
Nie, a co to? Ty widziałeś takie drukarki, a ja widziałem inne, które mimo o zapewnieniu o zerowych marginesach zawsze zostawiały dolny, przeznaczony na wspomniane wcześniej “przytrzymanie papieru” podczas ostatniego przejazdu głowicy drukującej.
Udostępnij zdjęcie które chcesz drukować i przeskaluję ci je do odpowiednich proporcji. Zobaczymy czy to pomoże. A tak swoją drogą, to w jakim programie to drukujesz?
Z drugiej strony, skoro tak ciężko ci to wszystko idzie, może warto byłoby zastanowić się nad pójściem do jakiegoś punktu usługowego xero (lub czegoś podobnego), gdzie za niewielką opłatą zapewne wydrukowaliby ci gotowe koperty.