Problem z wyskakującym oknem updater.exe

mam problem z pojawiającym się kilka razy dziennie oknem ,które powiadamia mnie że system Windows nie może odszukać pliku update.exe.może ktoś mi podpowie jak pozbyć się tego,dziękuje uprzejmie osobie,która mi pomoże.

Pobierz programik autoruns -> http://technet.microsoft.com/en-us/sysi … 63902.aspx

Uruchom i pozwól mu przeskanować wszystkie elementy autostartu. Jak skończy, poszukaj pozycji wskazującej na plik update.exe z dodatkową informacją ‘File not found’. Odptaszkuj albo usuń. Po restarcie, jeśli wszystko dobrze zrobiłeś powinno wrócić do normy.

ślicznie dziękuje kolego goomish za pomoc,twoja rada zaprowadziła mnie do programu files i tam znalazłem plik updater.exe,który udało mi się odinstalować(nie bardzo chciał ale w końcu uległ)po przeskanowaniu dysków programem advenced registry doctor odezwał się spybot search…informując że została dokonana ważna zmiana wpisu rejestru i przekierowanie updater exe do mozilla firefox ,wyraziłem na to zgodę nie wiem jakie będą tego konsekwencje na efekt muszę jeszcze poczekać,na razie okno nie wyskakuje,jeszcze raz dziękuje za odzew,miłego dnia kolego :slight_smile: