Problem z wysrodkowaniem strony


(pulas12) #1

(Drobok) #2

mnie się zdaje czy na table masz align="center" ??

i chyba twój program to pirat ...


(pulas12) #3

jakie robie default to wtedy nie mogę wyśrodkować wszystkich tabel


(system) #4

Zamiast

wstaw to w DIVa o kodzie CSS:

id_diva {

margin: 0 auto;

width: szerokość strony

}

A co to ma do centrowania strony?


(Drobok) #5

masz stronke na tabelach (teraz są divy po pierwsze)

a po drugie jak dajesz kilka tabeli na center o różnych wielkościach

"950"

"278"

"672"

to strona nie ma prawa inaczej się wyświetlać

musisz dać taką samą wielkość

mały komentarz ode mnie

edit co do posta niżej to http://www.amazon.com/Adobe-Creative-Su ... B000NDICMW

(jeśli to nie pirat to przypraszam i gratuluje bogactwa)


(system) #6

Wstaw to w DIVa albo usuń align="center" z tabel i wstaw całość pomiędzy

P.S. Jak poznałeś, że to pirat?


(pulas12) #7

no właśnie jak wstawię w jedną tabelę to jak rozszerza się lewo ( wysyłka etc) to wtedy prawo też się rozszerza i cała tabela się rozwala ;/


(Drobok) #8

twoim problemem są obrazki w różnej wielkości zrób wszystkie o takiej samej szerokości daj takie szare tło po bokach żeby się nie rozciągły litery i bęzie git


(pulas12) #9

ok już zrobiłem dzięki chłopaki, temat do zamknięcia