Problem z wysylaniem smsow z GG 7.7 na LAPTOPIE [Windows 7]

Mam problem z wysylaniem smsow z gg Pisze : nie mozna wyswietlic strony (jak chce wpisac hasło żeby wyslac esa)… Problem jest na laptopie … Model: Asus N61VG-JX025V Proszę o pomoc :slight_smile:

Jakiego systemu operacyjnego używasz?

Masz jakiegoś firewalla?

Windows 7 64BIT Home Edition PL , antywirus: Avast Home Edition, gg używam 7.7 …Prosze o pomoc… przy wersji GG 10BETA nie ma problemu z wysylaniem… odszukuje internet i kod do wyslania (oczywiscie siec orange) … tylko ze przy 10BETA laptop sie restartuje po chwili uzytkowania nie wiem czemu… prosze o pomoc :slight_smile:

Proponuje "Nowe gadu gadu build 10102"Na tym wszystko ładnie chodzi :smiley:

Piter27 widziales co pisalem w poscie? jak nie to jeszcze raz to samo napisze: "przy wersji GG 10BETA nie ma problemu z wysylaniem… odszukuje internet i kod do wyslania (oczywiscie siec orange) … tylko ze przy 10BETA laptop sie restartuje po chwili uzytkowania nie wiem czemu…’’

Wiem dokładnie o co Ci chodzi i ja wcale nie mam na myśli wersji 10 bo sam miałem wersję nowej 10 i wyinstalowałem bo mi nie chodziło jak powinno i zostałem przy starszym wydaniu a mianowicie tak jak pisałem gg build 10102 bo ta nowa 10 gg to jest inna w nowej mieści się zaledwie 6 kontaktów na liście i ma zawsze białe tło kontaktów to jest nowa 10 a mi chodzi o wcześniejszą wersje