Co jest powodem zaistniałego problemu? Dodam, że dzisiaj skanowałem komputer programem antywirusowym Kaspersky i nic mi nie wykrył. Przeskanowałem także programem Spybot - Search & Destroy i nic nie znalazł.
Myślałem, że powodem mogą być jakieś śmieci pozostałe po serfowaniu w Internecie i wyczyściłem komputer CCleanerem. Jednak to także nie pomogło.
Właśnie rozmawiałem z kolegą, który też jest w mojej dużej sieci osiedlowej. Mamy jeden adres IP zewnętrzny. I okazuje się że problem, który jest u mnie pojawia się także u kolegi.
Może jakiś wirus lub coś innego szaleje po sieci i dlatego jest ten problem ?
Kilkanaście dni temu miałem ten sam problem, jak chciałem rano uruchomić Google pojawiał się ten sam komunikat.
Kasperski online, Avast i Ad- aware nic nie wykryły. Próbowałem z różnych przeglądarek dostać się na Google, ale za każdym razem pojawiał się ten sam komunikat. Dopiero wpisany kod pozwolił mi uruchomić Google.
Od wpisania kodu Google działa dobrze przez cały czas, nie wiem co było przyczyną ukazywania się komunikatu o błędzie i nie wiem czy dobrze zrobiłem wpisując kod.
Mój problem z wyszukiwarką google się nie zakończył. Ciągle muszę wpisywać jakieś kody z obrazka. Dosłownie szlag człowieka już trafia. Już nie mam pomysłu co jest przyczyną.
nie jesteś sam ja teraz nawet nie moge wpisać tego kodu z obrazka bo nie ma takiej mozliwości, chciałem poszukać stronki dla kumpla i wogle nie moge wejśc
ani ad-aware ani eset ani zonealarm nic nie wykrywają, chyba napisze od kumpla do google o co chodzi