Problem z XP

WItam

Posiadam laptopa starej generacji a mianowicie HP Omnibook xe 4500 i mam problem z internetem.

po przeinstalowaniu systemu operacyjnego z Linuxa na Windowsa XP i zainstalowaniu odpowiednich sterownikow jak i przed zainstalowaniem sterownikow strony www wogóle nie chcá sie ladowac albo laduja sie bardzo wolno np google laduje sie 20 min. gadu dziala ping leci ladnie . podkreslam to nie wina internetu poniewaz jak podepne internet do innego sprzetu to chodzi wszystko ladnie. Prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki.

PS: niewiem do jakiego dzialu ten watek umiescic wiec tu umiescilem.

Pozdrawiam

Nie można na podstawie tego co tu napisałes cos zdizgnozowac bi praktycznie nic nie napisałas. To jest tak - nie działa mi coś ponieważ mi nie działa i co to może być. Po prostu masz cos źle zainstalowane ale nie wiadomo co .

tycz

Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.