Problem z YouTube

Czy tylko u mnie występuje problem z załadowaniem filmu na Youtube? Pierwsze filmu włączenie powoduje…

…dopiero przeładowanie strony włącza film. Problem pojawił się dziś i dotyczy większości materiałów na tym serwisie. Moje pytanie czy to tylko u mnie?

Ostatnio bugi są na YT. Powiadomienia trza otwierać 2 razy, arenie filmy itd. U nich coś.

Pewnie ćwiczą jak obejść blokery reklam:(

Dziwne, że ćwiczą na mnie. Płacę za PREMIUM

Problem występuje tylko na PC. Windows 11 24H2, Microsoft Edge

…dziękuję za sugestię.

Wyłączenie AdBlocka na tej stronie rozwiązało problem.

Jak to nie uBo Lite lub AdGuard MV3 to można wymusić aktualizację list (niby AG MV3 ma aktualizacje Quick Fixes ale zepsute aktualizowanie ręcznie dodanych list spoza ich bazy), w najgorszym razie trafisz na jakąś 12 godziną dziurę wolontariuszy od aktualizacji filtrów (lub pracowników AdGuard).

Ja używam AdBlock Plus - rzeczywiście po aktualizacji filtrów problem zniknął. YouTube PREMIUM działa z kagańcem AdBlock Plus.

Zastosuj AdGuard DNS w routerze. To wtedy masz AdBlocka nawet na TV czy smartfonie.

@blumberplumber po pierwsze mam Youtube Premium więc na tej platformie nie wyskakują mi nigdzie reklamy w tym właśnie na TV

Na telefonie mam włączony AdGuard DNS

Pytanie w czym lepszy ten proponowany bloker reklam przez Ciebie od tego na poziomie przeglądarki. Z sieci korzystam nie tylko ja. Co z stronami takimi jak Onet czy Filmweb, które agresywnie walczą z blokerami reklam?

To blokujesz na poziomie routera już!

SUPER! No i…

Ponawiam pytanie co z stronami typu ONET gdzie jak zostanie wykryty AdBlock przegladanie jest niemożliwe?

@blumberplumber z ciekawości sprawdziłem proponowane przez Ciebie rozwiązanie - przecież to ma niesamowicie słabą skuteczność o ile jakąkolwiek. Reklama na reklamie.

Wolę pozostać na AdBlock Plus!

Coś źle robisz:

DNS1: 94.140.14.14
DNS2: 94.140.15.15

Restart routera i git.

Dokładnie tak jak piszesz. Reklama na reklamie. AdBlock Plus filtruje 10 razy lepiej

Mówisz? Szkoda, że nie mają DNS’ów.

I średnio mi się uśmiecha dawanie dostępu do rutera rosyjskiemu softowi.

Mam kilka lat i jest dobrze…

Nie bez przyczyny najbardziej popularnymi DNS’ami, jeśli już ktoś ustawia, są 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Może na początku AdGuard cos tam filtrował, teraz reklamodawcy nauczyli się go obchodzić.

Te od Google nic nie filtrują, nie?

Nie filtrują.