Problem z zainstalowaniem sterownika do karty graf. Intela

Mam problem z zainstalowaniem sterownika właśnie tego który jest dostępny u państwa 10.18.10.3304 podczas próby instalacji wyswietlała się komunikat “Minimalne wymagania systemowe nie pozwalają na zainstalowanie tego oprogramowania” próbowałem pobrać ten sterownik również ze strony Intela instalacja również się nie powiodła ten sam komunikat za to na stronie Intela klikakając na opcje skanowania systemu i wyszukiwania uaktualnień sterowników znalazło nowszą wersję 15.28.22.64.3517, (9.17.10.3517) tylko są dwa numery seryjne ale chyba odnoszą się do tego samego sterownika bardzo proszę o podpowiedź

Sterownik próbuje zainstalować do Windows. 8.1 i próbowałem na wszystkie możliwe sposoby czyli jeszcze w win. 8 odinstalowałem aktualnie zainstalowany sterownik wracając do standardowego Microsoftu i to samo zrobiłem po aktualizacji do win. 8.1 bez skutku (minimalne wymagania systemowe nie pozwalają na zainstalowanie tego oprogramowania)

A wrzuć screen z menadżera z rozwiniętą gałęzią kart grafiki.

Może karta po prostu uszkodzona, jak jest problem i na W8 i na W8.1?

tak tylko że zainstalowałem sterownik ze strony Intela przez opcje skanowania i wyszukiwania aktualizacji sterowników i pobrało mi nowszą wersje od tego który miałem ale starszą od tej na stronie Acer

post-265067-0-28763300-1410773976_thumb.