Hejka!
Mam poważny problem: otóż przez przypadek rozłączyłen konto Spotify od FB i teraz nie mogę się zalogować! Poza tym w parametrach konta widniał dziwny adres E-mail. Nie był to mój adres, tylko “islamzer…@cośtam.coś” Rany boskie. Ja płace za to Spotify i co teraz?? Jak dostać się do konta? Na Facebooku w zakładce “Aplikacje” niby mam Spotify połączone z kontem na FB a i tak nie mogę się zalogować!
Przepraszam za ew. błędy stylistyczne, ale jestem zdenerwowany.
Ktoś coś??
Chyba mnie uratował… Linux Obok Windowsa mam zainstalowane jeszcze Ubuntu i tam byłem zalogowany do Spotify, więc połączyłem konto z FB z powrotem i jest git
OK, wczoraj napisałem do supportu. Zablokowali mi na czas rozwiązania sprawy dostęp do konta, musiałem udowodnić im, że to ja wysyłając wyciąg z płatności i zresetowali mi adres E-mail. Później musiałem zmienić hasło i ponownie połączyć konto Spotify z FB, bo mi odłączyli. Po tym wszystkim jest git. Wszystko działa i jest jak należy.
Widzę, że wyciek danych ze Spotify musiał być większy niż tylko to co pojawiło się na wklejce.
Ktoś sobie udostepnia loginy/e-mail i hasła do przejętych kont w darkwebie.
Zmieniają adres e-mail na utworzony w usłudze trialowej VPS najczęściej.
Jak ktoś nie zmieniał jeszcze haseł, które używał w Spotify to niech to zrobi zwracając uwagę na e-mail, czy nie jest zmieniony.