Problem z zalogowaniem się na facebook'a (biała strona)

Witam,

Loguję się do fb, wpisuję poprawne hasło oraz email . W efekcie wyskakuje mi biała strona, a w linku https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1 i nic się nie dzieje, nie ładuje itp.

Próbowałam na różnych przeglądarkach, na różnych komputerach - to samo. Czyściłam cookies, ponownie instalowałam przeglądarki, date w kompie mam dobrą itp. próbowałam na różne sposoby.

Proszę o pomoc, z góry dziękuję za wszystkie porady.

Mam to samo od wczoraj, mniej wiecej od godziny 16+ nie moge sie zalogowac. Na jednej przegladarce dostaje komunikat : "Korzystanie z Facebooka wkrótce znów będzie możliwe

Facebook jest teraz nieaktywny ze względu na konieczne prace serwisowe, ale powinien być dostępny za parę minut. W międzyczasie przeczytaj więcej informacji na temat przyczyn wyświetlania tego komunikatu. Dziękujemy za cierpliwość podczas oczekiwania na wprowadzenie udoskonaleń.", na innej jest to zwyczajnie bialy ekran

Jestem na Facebooku już dłuższą chwilę i żadnych zakłóceń ani komunikatów. Dziwne.

Próbowałam wysłać wiadomość do facebooka poprzez centrum pomocy, ale w momencie próby jej wysłania wyskakuje mi komunikat : “Nie możemy przetworzyć Twojego żądania. Spróbuj ponownie później.” Masakra, już mnie to denerwuje.

Dodane 22.09.2013 (N) 16:31

Fergy007, jeszcze wczoraj rano normalnie korzystałam z fejsa. Natomiast kiedy już weszłam wieczorem, niestety już zalogować się nie mogłam. Myślałam, że coś jest po prostu z serwisem. Potem wrócił mój brat i on bez problemu zalogował się na swoje konto. Hmm lekko się wkurzyłam. Chyba problem jest ze strony facebooka, skoro próbowałam zalogować się z różnych komputerów.

Wiec nie jestem sam :smiley: Uwazam, ze problem nie lezy po naszej stronie.Mam nadzieje, ze zostanie on rozwiazany do jutra :

Heh, fakt. Gdzieś na jakimś forum wyczytałam, że ktoś miał niejako podobne problemy. I czekał dwa tygodnie. Nie żebym była jakimś nałogowcem, który musi non stop siedzieć na fejsie. Po prostu mam tam wiele grup, a najbardziej zależy mi na tej dotyczącej studiów. Mogliby się ogarnąć i mi to dziś włączyć ;p

btw to udało mi się wysłać do nich wiadomość. Szczerze to wątpię, by ktoś mi odpisał. No ale próbuje wszystkiego.

Jestem na Facebooku w tej chwili się wylogowałem i za logowałem i nie ma żadnych problemów

Dodane 22.09.2013 (N) 16:47

Jestem na Facebooku w tej chwili się wylogowałem i za logowałem i nie ma żadnych problemów

ahonen97, możesz być zadowolony, że masz możliwość zalogowania się. Ja niestety nie mam. Jeśli ktoś miał taki problem i jakoś sobie z nim poradził to bardzo proszę o jakieś rady.

Z góry wielkie dzięki :wink:

Po ilu godzinach/dniach problem minął? Mi facebook nie działa już od ponad 10 godzin. Ten sam komunikat