Problem z ZoneAlarm

Instaluje zonealarm robie reseta i wszsytko dziala dobrze ale zrobilem 3 reseta i teraz nie odpala mi sie zonealarm przstracie systemu i na dodatek nie moge zamknac procesu w menedzerze zadan : zlclient i vsmon wyskakuje mi okienko ze nie mam uprawnien do zamkniecia tego procesu a gdy chce odpalic zonealarma przez folder docelowy to rowniez to samo ze nie mam uprawnien do odpalenia zonealarma chociaz mam tylko jedno konto na kompie> Anyone help! :smiley:

Spróbuj reinstalacji programu, zawsze trzeba zacząć od rutynowych czynności :smiley:

Jeśli nie będzie się dało odinstalować, wyłącz automatyczny start programu podczas uruchamiania systemu (Start -> Uruchom -> msconfig ).

Miałem ten sam problem. Najnowsza wersja chyba ma jakis feler bo to nie perwszy taki przypadek w internecie troche sie na to skarżą. Najlepszym rozwiązaniem jest powrocić do staszej wersji i poczekac na jeszcze nowszą moze wtedy ten bład poprawią

Tak tyle ze teraz mialbym prosbe zeby ktos wrzucil instalke ze starsza wersja bylbym bardzo wdzieczny szukalem troche na googlach ale nic nie znalazlem ;]

Wersję 6.1.744.001 znajdziesz TUTAJ