Problem ze skórką w e107


(Typ2) #1

Witam! Mam taki problem:

Kiedy załadowałem skórkę na stronce to wyskoczył mi błąd:

Parse error : syntax error, unexpected ';' in /var/www/sites/yoyo.pl/c/h/chrokem-benzen/e107_themes/aqua/theme.php on line 118

118 linia kodu wygląda następująco:

for($ss=1;$ss<=;$ss++)

i nie wiem jaki tu jest błąd. Niestety nie znam się na php. :frowning: Prosiłbym o pomoc. Z góry dzieki :wink:


(Kamil321) #2

Wydaje mi się, że chodzi o $ss<=; bo ss raczej nie może być mniejsze lub równe średnikowi... Strzelam, że powinno być

for($ss=1;$ss<=0;$ss++)

Chociaż zamiast 0 może być równie dobrze 10, zależy od tego, co autor skryptu miał na myśli.


(Typ2) #3

Dzięki :slight_smile: Po wpisaniu 0 zadziałało. Jeszcze raz wielkie dzięki. :wink: