Problem ze Skryptem Tabel


(Malvaro) #1

Witam mam taki problem napisałem kiedys skrypt tabel ;] i było wszystko ok nadszedł czas na zmiane hostingu i rach ciach ciach i pięć błędów się znalazło Wiem Ze to w Config.php 3 i 4 linijka a w index.php to linijka 17 dawno nie grzebałem w php lekko pół roku bo neta nie miałem i nie pamietam co zrbic Az Wstyd wiem ale co poradzic nie jestem komputerem zeby wszystko zapamietać

Tutaj Są te pliki

config.php

<?

define( 'DEBUG', true );

mysql_connect('localhost', 'db467444', 'Takie jakie zostało podane podczas wypełniana formularza');

mysql_select_db('db467444');

?>

W tym Skrypcie wydaje mi sie ze chodzi o bazy danych i uzytkownika ale wszytko jest ok

index.php

<?

include('library.php');


view_being();


/*

 * wszelkie zapytania SQLa warto kończyć ; okre¶la to koniec zapytania i w wypadku gdy na końcu znajduje się zmienna

 * możliwy jest włam a stronę.

 */


//echo "sa-united.info";

//echo ''Rank 1 on 1";


echo '

';

$q = "SELECT * FROM tabele;";

$odp =mysql_query( $q ) or die(mysql_error());

while ( $tab = mysql_fetch_assoc( $odp ) )

{

echo '


(Airborn) #2

taaa, wręcz idealnie :wink:


(Malvaro) #3

:o Mój błąd Ale Zawsze na yoyo.pl było localhost ale mi głupio :oops: Ale dziękuje za pomoc :slight_smile: masz u mnie piwko

"Jeszcze Jak bys mi dał sktypcik jak dodac Logo nad tą tabele To juz bym ci w ogóle był wdzieczny.. Bo do tego tematu kursu nie doszedłem :slight_smile:


(Pavobe Reg) #4

Raczej nigdy nie było :wink:


(Monczkin) #5

Proszę nazwać temat konkretnie.