Siemanko, zakupiłem niedawno słuchawki JBL Tune 500BT nimi problem - odrobinę szumią, ale tylko przy odtwarzaniu muzyki lub filmu po zatrzymaniu szumią jeszcze przez 1 sek i koniec.
Bawiłem się dużo z urządzeniami do odtwarzania i nagrywania i nic nie dało, próbowałem też ,wyrównanie głośności" i dalej nic
System win 10 64-bitowy
Może spróbuj mieć ustawić wyższą głośność w Windows niż na słuchawkach jeśli wzmocnienie tu i tam możesz regulować osobno.
niestety gdy ruszam suwakiem dźwięku słuchawek porusza się jednocześnie ten od systemu i na odwrót
Ten problem już przechodzę drugi raz ze słuchawkami bezprzewodowymi. Najpierw Panasonic RP-HF410 a teraz podstawowa wersja od Xiaomi. Z tymi od Xiaomi było dobrze na początku, ale teraz cicho trzeszczą do czasu połączenia z urządzeniem, pikają w bezczynności i syczą w trakcie odtwarzania wideo lub muzyki. To jest w prawdzie identyczne porównując oba modele i wskaźnik baterii wraz z tym problemem pokazuje 100% cały czas. Nie dostrzegam utraty jakości dźwięku, ale najbardziej przeszkadza mi zepsuty wskaźnik, a trzeszczenie, pikanie i syczenie słychać zazwyczaj wieczorem i najbardziej po połączeniu z moim smartfonem (Xiaomi Redmi6A). Sądzę, że to główny urok słuchawek bezprzewodowych i ich nie kupuję, tylko mama się upiera bo jej wygodniej i nie myśli że z tym idzie więcej problemów, a nawet niezgodności słuchawek z urządzeniem.