Problem ze sterownikami. Info o Windows update

Witam !

Posiadam kompa

Procek: Athlon 64 3000+ 1,8 Ghz

Grafika: GeForce 6200 TurboCache

Płyta główna: ASRock ALiveNF4G-DVI.

1,5 Gb Ram (Good Ram)

Chciałbym zapytać czy pójdzie mi seven (wydaję mi się że tak, ale chciałbym się upewnić) i gdzie mogę znaleść sterowniki głównie do dźwieku.

Wiem że raz chciałem przetestować viste i miałem z nimi problem, nigdzie nie znalazłem właściwych a szukałem parę dni.

Dzisiaj znalazłem te stery do dźwieku pod viste http://forum.dobreprogramy.pl/sterowniki-plyty-asrock-k8nf4g-sata2-dla-vista-t346938.html’>

Mam nadzieje, że ktoś pomoże. Bardzo ciekawi mnie Seven.

Pzdro :smiley:

skoro poszła Ci vista na tym komputerze,to nie powinno być problemów z Siódemką…wszakże to,to samo :wink:

a sterownik do dżwięku - albo ściągnąć przez “windows update” o ile będzie dostępny bądź wgrać sterownik dla visty,skoro nie ma na 7 :wink:

tak właśnie myślałem, że może ten od visty skoro już taki tym. Co prawda nie testowany ale może pojdzie. A na czym polega ściaganie przez windows update ? Bo jestem zielony w tym temacie ;/. I czy 7 chodzi lepiej od visty ?

llukasz0409 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Seven Ci pójdzie bez problemu.

Co do sterowników program DriverMax znajdzie Ci czego Windows sam nie znajdzie ze sterowników.

Dzięki bardzo. Napewno wypróbuję :slight_smile:

No to mam o tobie wyrobione zdanie. Program który polecasz został opracowany dla 10 latków którzy nie mają zielonego pojęcia o Piecach. Jak masz trochę wiedzy/inteligencji to sam wiesz jakie drivery wgrać.