Witam mam bardzo duży problem coś się stało z kartą graficzną a przynajmniej tak mi sie wydaje. Wszystko zaczeło sie bezpośrednio po instalacji emulgatora Nox I jeszcze innego ktòrego nazwy nie pamiętam I wyłaczeniu komputera. Gdy go właczylem rozdzielczość była zmieniona na najniższą a gdy chciałem zmienić na wczesniejszą czyli około ~1400 jest w ustawieniach max ~1000. Przeinstalowywałem sterowniki od grafiki I nic to nie dało. W menadżerze wyświetla sie błąd 43 przy obu moich kartach. Dodam że są to dwie karty graficzne.
Niestety nie mogę bo nie zrobiłemm punktu przywracania
Wyłączenie Ich nic nie dało, a przywrócic nie mogłem do stanu wcześniejszego. Format I ponowna instalacja windowsa też nic nie dała. Dodam też że przy uruchomieniu komputera wyskakuje okienko z tego programu od sterowników I jest tam napisane mniej wiecej to że nie ma sterownikow od karty graficznej lub że nie działają poprawnie. Próbowalem też uaktualnic je ale równiez nie pomogło.
@Fokus1112na forum piszemy w języku polskim, dlatego też proszę skorzystać z przycisku Edytuj i poprawić pisownię z zastosowaniem polskich znaków diakrytycznych (ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż).