Problem ze sterownikami od k. graficznej

Witam,

Mam super problem z komputerem a mianowicie. Bardzo często wyskakuje mi komunikat “sterownik ekranu przestał działać…” lub komputer zawiesza się, podczas przeglądania stron w internecie, grania a nawet na pulpicie…

dzieje sie to tak czesto ze juz dostaje szału…-.-

Podmieniałem już zasilacz, karte graficzna, dysk, ram, karte sieciową, a nawet płyte główną… i nadal nic, teraz pracuje na zintegrowanej karcie graficzne (cały dzień) mialem tylko 2 komunikaty o “sterowniku ekranu” ale zero zawieszeń,

dodam że karta była sprawdzana na innym komputerze i dziala bez zarzutów, przeinstalowywalem także sterowniki i to tez nie pomogło.

Jeśli ktoś wie o co tu chodzi to był bym wdzięczny za pomoc.

Mój Sprzęt:

płyta główna— ASUS P5G41T-M LX3

ram---- Goodram 4GB DDR3 1333MHz

karta graficzna---- NVIDIA GeForce GTS 250 1GB

procesor---- Intel® Core™2 Quad Processor Q8200

zasilacz---- Chieftec 450W

system operacyjny---- Windows 7 Professional 64-bit

Zły sterownik? przeinstaluj najnowsze wersje, jak nie podziała to starszą o jeden firmaware. Sprzęt tutaj nie ma nic do rzeczy, więc nie wiem po co to podmieniałeś.

Podmieniałem bo na początku tylko się zawieszał nie wywalało żadnego komunikatu o sterownikach, więc sprawdzałem wszystko.

Sterowniki przeinstalowywałem po wcześniejszym dokładnym czyszczeniu kompa ze starych ale nic to nie dało…

wisnia111pl , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie,używając przycisku image.php?album_id=20&image_id=4038

Ma ktoś jakiś pomysł? lub spotkał się z czymś podobnym, bo naprawde juz nie mam sił… był bym wdzięczny za jakieś info.