Problem ze znacznikiem  


(Tomib) #1

Proszę o pomoc.

Pozdr.

Tomasz


(Monczkin) #2

to znaczy ??


(Tomib) #3

we fronpage mam właśnie coś takiego i nie wiem jaki znak zamiast tego wstawić.

Czy mógłbym ci podesłać tą stronę do zobaczenia na PW ?


(Lisek) #4

To jest znak spacji, dokładnie niełamliwej spacji. Czyli jak wstawisz trzy spacje pod rząd to w przeglądarce wyświetli się tylko jedna. Natomiast jak wstawisz trzy niełamliwe spacje to zostaną one wyswietlone i do tego przeglądarka nie przełamie takich spacji jeśli są jedna po drugiej.


(Tomib) #5

po skopiowaniu z serwera do front przestała nagle działać !

Myślałem, że to przez to.

W tej chwili mam taki komunikat :

"Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/html/menu.php on line 43"


(Lisek) #6

Wyślij mi ten fragment kodu, to powiem Ci dlaczego.


(Tomib) #7

lisek - poszło na PW