mam takie pytanie!! co to jest te KAD do czeka to jest i jak to uzywac!
Mam jeszcze jedno pytanie?
Na co mam patrzec wybierająć serwer w emułku
“ping, uzytkownicy czy nacos innego”
KAD jest to bez posrednia wymiana miedzy uzytkownikami.
Wlaczasz i masz ja osobiscie nie uzywam bo mi spowalnia mula.
Uzytkownicy ogulnie na wszytsko
najlepiej razorback lub serwery mula
Mam pytanko od kilku dni nie mogę podłączyć się do Kad. Mam sam neo 128 i LowID, niedawno zainstalowałem Kiro może to dlatego te problemy z Kadem ?
panowi mam pytanko mam dsl sprawdzalem predkoscna http://www.dslreports.com wyszlo 2121426bps albo jak kto woli 2071kbps i jest ok ale jak wlacze emula to spada 10 razy w dol kto mi powia dlaczego? czy emul az tak blokuje dsl?
Jak moge skasować historie tzn. ten pasek do którego się wpisuje szukane nazwy pilków w emulu?
Usun plik AC_SearchStrings.dat znajdujacy sie w podkatalogu config.
czesc jesli wam o emule,jak skonfigurowac,jak mozna obejsc porty blokujace,wszystkiego mozecie sie dowiedziec tutaj wchodzac http://beatrycze.com/osiol/osiol.html milej lektury i zabawy tam wam pomoga.narazie czesc i pozdrawiam.
Witam!
Jak skonfigurować emule, jeśli na numion.com pokazało mi po wykonaniu testu (podczas jego trwania miałem właczone emule i BitCometa )
701 kbps
Złączono Posta : 30.10.2005 (Nie) 14:29
Aha !
I mam pytanko: wczoraj wyskoczył mi monit, że podłaczono buddy (czy jakoś tak) i znacznie szybciej mi pobierało…
a dzisiaj nie ma już tego i wolniej … a podłączony jestem do serwera Razorback 2.0 (wczoraj tak samo)
Mam neo 256 jak najlepiej skonfigurowac edonkeya ?
potrzebuje polskij wersji edonkey’a v1.4.3 nigdzie nie ma
Grzesiu__86 jest tylko wersja angielska,nie ma polskiej
Mam problem z Emulem Mam NEO 256 (384 kb/s), a pliki w EmulE ściąga bardzo wolno (rekord 4 kb/s) . Co z tym zrobić ??
Chcę być bogiem Downloadu i mam łącze 2048/2048 kbps (sieć osiedlowa - bait.pl).
Jakie są najlepsze ustawienia dla eMule’a z takim łączem?
Witam! Mam taki problem z Edonkeyem, że po wyłączeniu zostaje mi w pamięci i zużywa 100% CPU. I za każdym razem musze go wywalać przez CTRL+ALT+DEL->Zamknij proces
witam wszystkich!
panowie mam problem osiolek tylko ciagnie mi ze kad.
przez trzy lata uzytkowania programu nie mialem klopotu ze emule
jest tylko kad… kolega madzrz napisal zobaczysz z czasem,że sie opłaca…w koncu pewnego dnia zostanie nam osiołek tylko z Kadem…jest to normalny objaw??? czekam na odp.inne programy p2p mnie nie interesuja,pozdrawiam
:!:
mam taki problem z emulem : udostępniłem katalog incoming wrzucając tam różne pliki plus te które się ściągnęły ale UP jest tylko z plików które aktualnie pobieram, nie wysyłam wogule plików które już sciągnie. w ustawienia ->foldery odpaszkowałem tylko katalog incoming, czy mam też odptaszkować cały dysk?? nie kumam dlaczego nie moge wysyłać tych plików.
Nie wysyłasz bo nikt ich nie pobiera od Ciebie Jak ktoś zechce coś co udostępniasz to będzie zasysał
A to normalne że pobierają te części co Ty już pobrałeś
Możesz ale nie musisz zależy co na nim masz 8)
Wydaje mi się to strasznie dziwne, mam same “hiciory” a ludzie pobierają tylko te części które ja na obecną chwile ściągam, niemożliwe że z 700MB nikt sobie nic nie wybrał.