Problemy z instalacją PhotoShopa CS2

Tworzyłam już ten temat w problemach, ale sądzę, że ludzie którzy tu zaglądają mogą mieć większe pojęcie o instalacji photoshopa…

Otóż mam problem…

1. Nawet gdy ściągnę z oficjalnej strony Adobe nie chce się wypakować jeden, jedyny plik Data1.cab(ściągałam kilka razy również z innych stron)

2. Gdy skopiuję ten plik z płyty(wiem… powiecie, że mogę zainstalować go z płyty, ale mam coś z dyskiem twardym, że jak coś ściągnę i nagram to później za nic w świecie się zainstalować nie chce) to przy instalacji, gdy zostaje kilka sekund do jej zakończenia wyskakuje mi TO

Co radzicie??

Basta , Ten photoshop to oryginalny przypadkiem?

Sprawdź pamięć ram jakimś programem do testowania, prawdopodobnie masz jakieś uszkodzenia i dlatego wszystkie ściągnięte pliki są uszkodzone

To Trial, ostatnio przeinstalowywałam windowsa(w piątek) i powinien działaś

jakieś propozycje co do programu(tego do testowania)?

Spróbuj memtest’a lub poszukaj na vortalu, na pewno coś znajdziesz

wychodzi na to, że nic z ramami nie jest…

jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to spróbować wypakować pliki z instalatora winrarem, może to coś da. Kliknij prawym na archiwum i z menu kontekstowego wybierz wypakuj pliki.

A skąd na stronie Adobe CS2? Najstarszy trial to CS3… Chyba masz uszkodzony ten plik instalatora… Spróbuj ściągnąć CS3 ale ze strony Adobe. Chodzi szybciej i lepiej niż CS2 i nie ma wyższych wymagań sprzętowych. jest też prostszy w obsłudze.

ale obsługiwałam już trochę cs2 i znam się na nim… z resztą wszyscy moi znajomi którzy mieli obie wersje mówią, że cs2 jest prostsza w obsłudze i lepsza

SzymSzejdi ja tak ciągle robiłam… ale myślę, że to nie jest coś z PS’em, a ogólnie z plikami CAB, bo ściągałam dzisiaj BlueSolei i można się domyślić jaki plik przy wypakowywaniu nie działał- CAB