Jeżeli poprzez błędy chodzi o problem z internetem to dzisiaj się zaczęło, wczoraj działało normalnie wszystko. Nie wiem czy mam aktualne sterowniki płyty głównej, format robiłem około rok temu. Regularnie aktualizuję tylko sterowniki karty graficznej w programie Nvidia Geforce Experience
Identyfikator
PCI\VEN_10DE&DEV_13C2&SUBSYS_85081043&REV_A1
PCI\VEN_10DE&DEV_13C2&SUBSYS_85081043
PCI\VEN_10DE&DEV_13C2&CC_030000
PCI\VEN_10DE&DEV_13C2&CC_0300
Nie wiem czy to ma z tym coś wspólnego ale około rok temu wyskakiwały mi bluescreeny po włączeniu komputera - około 1,2 bluescreeny nim zaczynał komputer normalnie działać, muszę również wyłączać listwę do której jest podłączony komputer bo sam się włącza rano. Żeby pozbyć się bluescreenow odkurzyłem komputer, wyjąłem kości ram, włożyłem ponownie, docisnąłem wszystkie kable i od tej pory nie było bluescreenow, tylko dalej ten problem z samodzielnie włączającym się komputerem.
Dodam jeszcze że nie mam wejścia na płyty w komputerze cd-rom, gdy zamawiałem komputer wraz z złożeniem to nie brałem wejścia na płyty gdyż sądziłem że nie będzie mi to potrzebne, korzystam z pendrive a gry pobieram z internetu np. steam
Przepraszam chyba źle zrozumiałem, ten identyfikator to powinienem wkleić z brakujących sterowników czyli chyba Kontroler magistrali zarządzania systemem czyli PCI\VEN_8086&DEV_8CA2&SUBSYS_8CA21849&REV_00
PCI\VEN_8086&DEV_8CA2&SUBSYS_8CA21849
PCI\VEN_8086&DEV_8CA2&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_8CA2&CC_0C05
ludzie kochani udało się! działa! wszedłem w opcje internetowe/połączenia/ustawienia sieci lan, odznaczyłem automatycznie wykryj ustawienia i działa internet, steam, battlenet. mam tylko jedną jeszcze prośbę, proszę wytłumaczcie mi dlaczego to zadziałało, co się stało na czym to polega? dziękuję