Problemy z łączem i SS dziwnego "wirusa"


(Lukasz 141) #1

Witam

Od czasu do czasu bywały problemy z systemem (Windows 7 Ultimate 32-bit), ale zawsze dawałem radę z nimi się uporać. Ale od kilku dni mam dziwne niedogodności, a mianowicie: nagły skok temperatury procesora i karty graficznej (jakby wydajniej musiały pracować, mimo, że nie robię nic specjalnego, po głośności wiatraków najłatwiej się zorientować), oglądając jakiś film/filmik na youtube/czy też na innych serwisach po pewnym czasie zaczyna klatkować obraz , ale wystarczy ruszyć myszką, aby było normalnie... to samo występuje z wygaszaczem ekranu, ja pierwszy raz widziałem klatkujące się bańki... Na wszelki wypadek zacząłem skanować cały komputer antywirusem i po drodze wyskoczył taki komunikat

34593333063561970214.png

Miałem dzisiaj problemy z brakiem internetu, ale skoro miałem dostęp do routera i telewizji, to prawdopodobnie był to problem techniczny po stronie dostawcy.

Co zrobić w zaistniałej sytuacji ? Aby system wrócił do normy. Czy da się zrobić coś bez formatu ? (ostatni 07.03.2013)


(Acorus) #2

Pokaż logi z OTL analiza-dezynfekcja-zestaw-narzedzi-nieingerencyjnych-t485632.html


(Lukasz 141) #3

OTL:

http://www.wklej.org/hash/d006417152f/

Extras:

http://www.wklej.org/hash/df70c9869c6/


(Acorus) #4

Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Kliknij Wykonaj skrypt.W OTL użyj opcji Sprzątanie.

Przeskanuj programem Dr.WEB CureIt http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=pl


(Lukasz 141) #5

Skrypt wprowadzony i komputer przeskanowany

47699720308971063063.png

Czy jeszcze coś zaleciłbyś mi ?