Problemy z logowaniem sie na Facebooka-POMOCY


(Five42) #1

Witam serdecznie mam ten sam problem co większość a mianowicie Facebook ani w Mozilli ani w operze nie chce się załadować.Dopiero po usunięciu ciasteczek wyskakuje strona do logowania.Wpisuje dane do logowania ale już dalej tylko łączy i łączy i łączy.Bez wykasowania ciasteczek nawet nie załaduje strony.Dodam ze nawet zrobiłem formata bo myślałem ze to pomoże i dalej to samo.Zrobiłem jak pisaliście w innych tematach tylko ze jak odpalam OTL wklejam ten podawany skrypt i klikam wykonaj skrypt to znika mi pasek zadań wszystkie ikony z pulpitu i program nie odpowiada.

Zrobiłem skan OTL - http://wklej.to/FI2dm i Extras- http://wklej.to/DAxCV

PROSZĘ O POMOC.


(Leon$) #2

uruchom UsbFix z opcji Deletion

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... sbFix.html

zainstaluj SP3 i Internet Explorer 8 http://www.microsoft.com/windows/intern ... sites.aspx

potem nowy log OTL robiony opcją Run Scan (Skanuj)

:slight_smile:


(Five42) #3

czy instalowanie explorera 8 jest konieczne??Nie używam w ogóle tej przeglądarki??


(Leon$) #4

ale system używa

:slight_smile:


(Five42) #5

czy jak zorbie co pisałeś wcześniej i potem log OTL wklejąc tu te raporty??Czy wystarczy zrobić sam log i wszystko będzie już oki??


(Agatonster) #6

five42 ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy swoich postach.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Five42) #7

SORKI.Poprawione już :smiley:

-- Dodane 14.05.2012 (Pn) 20:57 --

Witam ponownie.Zrobiłem jak kolega Leon$ napisał i już po użyciu UsbFix wszystko zaczęło działać poprawnie.Tak że DZIĘKUJE BARDZO Leon$ za pomoc.Jestem naprawdę wdzięczny :smiley: